Cv-ketel onderhoud

De cv-ketel zorgt ervoor dat je warm water tot je beschikking hebt en je huis altijd een aangename temperatuur heeft. Zodra er een probleem optreedt met de cv-ketel merk je pas hoe essentieel hij is. Gelukkig is een van onze monteurs dan snel ter plaatse om het euvel op te lossen.

Wij staan 24 uur per dag voor je klaar. Maar voorkomen is natuurlijk beter – en stukken voordeliger – dan genezen. Kies dus voor regelmatig onderhoud aan de cv-ketel.

Waarom onderhoud?

Door regelmatig onderhoud vertoont je cv-ketel nauwelijks grote storingen of problemen op de lange termijn. Bovendien ben je met het jaarlijkse onderhoud verzekerd van een cv-ketel die optimaal, met het hoogste rendement én veilig werkt. Je zit er dus altijd warmpjes bij!

Soorten onderhoud

Of je nu kiest voor een onderhoudscontract, of zelf regelmatig contact opneemt met ons voor onderhoud aan de ketel; de werkzaamheden die de monteur uitvoert zijn hetzelfde.
Ten eerste zal de onderhoudsmonteur vragen of er zich problemen of storingen hebben voorgedaan. Vervolgens controleert hij de werking van de radiatoren, de werking van het warme tapwater en voert hij enkele metingen uit, onder andere om vast te stellen of de afvoer van koolstofmonoxide optimaal is. De monteur gaat daarna aan de slag met het reinigen van diverse onderhoudsgevoelige onderdelen van de ketel en hij vervangt onderdelen indien nodig.

Daarnaast helpt de onderhoudsmonteur je op weg met zaken die je zelf kunt doen gedurende het jaar, zoals het bijvullen van de cv-ketel en het ontluchten van de verwarming.

Onderhoudscontract

Om ervoor te zorgen dat jouw cv-ketel optimaal en veilig functioneert, met het hoogste rendement, is een onderhoudscontract een absolute aanrader:

  • De levensduur van de ketel wordt aanzienlijk verlengt door regelmatig onderhoud;
  • Indien zich er problemen of storingen voordoen, heb je met een contract een streepje voor; je wordt eerder geholpen;
  • Je hoeft er zelf niet aan te denken om een afspraak te maken; wij geven je een seintje als het tijd is voor onderhoud aan de ketel;
  • Met een onderhoudscontract ben je voordeliger uit.

Offertes aanvragen én vergelijken

Benieuwd naar de scherpe tarieven voor onderhoud aan je cv-ketel of wil je graag een onderhoudscontract afsluiten? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al je vragen en informeren je kosteloos over alle mogelijkheden. .Kom nooit onder een koude douche te staan en laat het onderhoud aan je cv-ketel over aan onze vakkundige monteurs.

verwarmingsmonteur