Mooie gordijnen op maat van Ilumio

Het creëren van een sfeervolle woning kan op verschillende manieren. Zo kun je kiezen voor een ander bankstel of andere verlichting en eventueel wat leuke woonaccessoires. Wil je een echte blikvanger in huis hebben, kies dan voor op maat gemaakte gordijnen. Voor elke ruimte in de woning is er een op maat gemaakt gordijn zodat je de juiste sfeer in huis haalt. Bijkomend voordeel is dat je met gordijnen op maat ook lekker veel privacy realiseert. Zo krijgt je woning op een eenvoudige manier de luxe uitstraling die je altijd al wilde hebben.

Op maat gemaakte gordijnen

Omdat niet elke woning beschikt over standaard ramen, is het niet altijd mogelijk om een standaard maat gordijn te gebruiken. In veel gevallen zijn ze of te lang waardoor ze ingekort moeten worden, of je houdt juist meer gordijnstof in de breedte over. Door te kiezen voor maatwerk heb je altijd de juiste maat en laat je zien dat je waarde hecht aan een kwalitatief goede inrichting van je huis. Een groot voordeel is dat je met maatwerk zelf alle controle behoudt. Je kan op die manier jouw favoriete gordijn wel in de juiste maat krijgen waardoor je bij de inrichting van je woning een stuk flexibeler bent.

Talloze mogelijkheden

Het ruime assortiment aan gordijnstof maakt het mogelijk dat je extra veel privacy in de woonkamer kan realiseren. Ook verduisterende gordijnen kunnen namelijk op maat gemaakt worden. Zo voorkom je ongewenste inkijk en geniet je nog meer van je spaarzame vrije tijd. Met gordijnen op maat ben je ook vrij in de keuze wat betreft het ophangsysteem. Zo kun je kiezen voor een goede, functionele rail, maar je kunt het ook prima gebruiken in combinatie met een mooie roede. Op die manier geef je de woonkamer een persoonlijke touch en geniet je jarenlang van een luxe uitstraling.

De ilumio raamdecoraties zijn altijd van hoge kwaliteit en je kunt rekenen op uitstekende service en prijzen.