Verwarmingsmonteur in Gemert nodig?

Doet de verwarming het niet meer? Komt er alleen nog maar koud water uit de kraan? Gelukkig is er altijd een verwarmingsmonteur uit ons netwerk in de buurt om dat voor je op te lossen, zodat je snel weer van de warmte kunt genieten.

Verwarmingsservice maakt gebruik van een landelijk netwerk van vakmannen, die bij jou thuis komen voor reparatie, onderhoud of aanleg van een nieuwe verwarmingsinstallatie. Ook in de regio Gemert.

Verwarmingsservice

Verwarmingsservice is een overkoepelend netwerk van verwarmingsbedrijven. Aangesloten bedrijven hebben ervaren vakmannen in dienst en leveren uitstekende service. Neem direct contact op via het contactformulier en ontvang offertes van diverse verwarmingsmonteurs in de regio Gemert. Zo vergelijk je op je gemak de scherpste prijzen, terwijl je gegarandeerd kwaliteit krijgt. Een keus voor Verwarmingsservice staat voor:

 • Jarenlange ervaring
 • Professionele en gekwalificeerde vakmannen
 • Voordelige tarieven
 • Heldere contracten
 • Scherp geprijsde onderhoudscontracten
 • Spoedservice
 • Kennis van alle bekende merken

Verwarmingsmonteur in Gemert

Onze verwarmingsmonteur uit Gemert is een allround vakman, die goed overweg kan met allerlei klussen die bij het aanleggen van een centrale verwarming van pas komen. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent als het gaat om je veiligheid met betrekking tot gas, water en elektra. Onze vakmannen hebben een ruime kennis van alle bekende merken cv-ketels en zorgen dat leidingen en vloerverwarming goed worden geïnstalleerd en weggewerkt. Je schakelt onze verwarmingsmonteur uit Gemert in voor diverse klussen, zoals:

Reparatie cv-ketel

Heb je geen warm water en blijft de verwarming koud aanvoelen? Dan is er een storing aan je cv-ketel. Neem gerust contact op met onze verwarmingsmonteur bij jou in de regio Gemert, zodat je zeven dagen per week geholpen kunt worden en niet in de kou blijft zitten. Onze verwarmingsmonteur uit Gemert kan de meeste storingen eenvoudig verhelpen.

De vakman test daarna uitgebreid het systeem om te controleren of er geen andere achterliggende oorzaak is en komt met een duidelijk voorstel om dit ook op te lossen. Onze verwarmingsmonteur houdt rekening met de garantievoorwaarden van de cv-installatie en neemt eventueel contact op met de fabrikant om problemen op te lossen. Zo kun je snel weer veilig genieten van een warme woning.

Verwarming aanleggen

In veel huizen ligt een verouderde centrale verwarming, en in sommige andere huizen ligt nog helemaal geen centrale verwarming. Een verwarmingsmonteur uit Gemert kan diverse verouderde onderdelen vervangen of zelfs een compleet nieuwe cv-installatie aanleggen. Als een verwarming wordt aangelegd, komt de verwarmingsmonteur eerst bij u thuis in de regio Gemert. Je kijkt samen welke ruimten aangesloten moeten worden op de centrale verwarming. Onze verwarmingsmonteur bekijkt de grootte van de ruimtes en de aanwezige isolatie om de benodigde capaciteit te bepalen. Aan de hand van het budget en wensen wordt een plan opgesteld om een centrale verwarming aan te leggen. Hierbij kun je uit diverse materialen kiezen, zoals:

 • Gewone cv-ketel of combiketel
 • Energiebesparende ketel: gewoon, Vr- of Hr-ketel
 • Verwarming op watersysteem of elektriciteit
 • Vloerverwarming, radiatoren of een combinatie hiervan
 • Standaard radiatoren of speciale designs

Onze verwarmingsmonteur uit de regio Gemert geeft je onafhankelijk advies over de merken cv-ketels en radiatoren, en geeft op basis van jouw wensen en budget een advies om de centrale verwarming aan te leggen.

CV-Ketel
onderhoud
reparatie
ketel-reparatie

Duurzame cv-installatie

Een cv-installatie gaat vaak jarenlang mee. In de afgelopen jaren zijn er veel technologische ontwikkelingen geweest, waardoor de centrale verwarming tegenwoordig veel energiezuiniger is. Onze verwarmingsmonteur uit Gemert kent alle bekende merken cv-ketels en geeft advies over zuinige Hr-ketels, waarbij tot 96 procent van de energie wordt omgezet in warmte.

Ook kan een verwarmingsmonteur uit Gemert jouw zonneboilers koppelen aan een cv-ketel om nog meer energie te besparen. Tot slot kun je zelf de isolatie in de woning controleren: hoe beter de isolatie, hoe minder warmte naar buiten lekt en hoe meer je kunt besparen op de stookkosten. Vraag de verwarmingsmonteur uit Gemert voor advies over een duurzame cv-installatie in jouw woning.

Onderhoudstips

Een cv-ketel wordt dagelijks intensief gebruikt. De ontsteker slaat meerdere keren per dag aan, zodat je geniet van een warmere kamer, heet afwaswater of een warm bad. Een verwarmingsmonteur uit Gemert kan jouw installatie eenmalig controleren, maar je kunt ook een voordelig onderhoudscontract afsluiten. Dat is vaak goedkoper dan een onderhoudscontract bij een fabrikant, terwijl je de zekerheid krijgt van een veilige cv-ketel waar je nog lang op kunt vertrouwen. Tussendoor kun je zelf ook diverse handelingen doen voor klein onderhoud, zoals het ontluchten van de ketel en radiatoren, de waterdruk controleren en het water bijvullen zodra deze te laag is.

Bij een storing haal je eerst het stopcontact uit de installatie en je stopt deze er na een paar tellen weer in, zodat het systeem opnieuw opstart. Mocht dit niet werken, dan kun je het merk en de storingscode doorgeven aan onze verwarmingsmonteur uit Gemert. Wij komen zo snel mogelijk langs om je te helpen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een zeer comfortabele investering in de woning. Omdat de verwarming over een groot oppervlak is verdeeld, wordt de kamer gelijkmatig verwarmd en is er minder heet water nodig om tot dezelfde warmte te komen. Daardoor is er een grotere warmtebuffer en verbruik je minder energie, zodat je veel bespaart op de energierekening.

Je hoeft je voeten niet meer op te warmen aan een kleed, maar kunt zelfs met blote voeten over een verwarmde tegelvloer lopen. Dat betekent maximaal comfort in de badkamer, woonkamer, slaapkamer of keuken. Een vloerverwarming aanleggen is eenmalig een intensieve klus:

 • De vloer wordt opengebroken
 • Vloerverwarmingselementen worden in de vloer gelegd
 • Spiraalvorm helpt om de vloerverwarming gelijk te verdelen
 • Vloerverwarming wordt aangesloten op de cv-ketel of bestaande radiatoren
 • Vloerverwarming wordt uitgebreid getest
 • Vloer wordt zorgvuldig voorzien van nieuwe cementlaag

Na de werkzaamheden geniet je van warme voeten en optimaal wooncomfort.

Contact met een verwarmingsmonteur in Gemert

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via het contactformulier. Het invullen kost maar twee minuten, en je ontvangt diverse offertes van onze aangesloten verwarmingsbedrijven in de regio Gemert. Zo vergelijk je op je gemak de scherpste prijs voor de beste kwaliteit. En mocht er in de toekomst onderhoud nodig zijn, dan is onze verwarmingsmonteur altijd dichtbij.

verwarmingsmonteur