Wij zijn open, bel: 088-1155668 of gebruik het contact formulier

Zoekt u een verwarmingsmonteur in Delfzijl?

verwarmingsmonteur

Verwarmingsmonteur Delfzijl

Doet de verwarming het niet meer? Komt er alleen nog maar koud water uit de kraan? Gelukkig is er altijd een verwarmingsmonteur uit ons netwerk in de buurt om dat voor u op te lossen, zodat u snel weer van de warmte kunt genieten. Verwarmingsservice maakt gebruik van een landelijk netwerk van vakmannen, die bij u thuis komen voor reparatie, onderhoud of aanleg van een nieuwe verwarmingsinstallatie. Ook in de regio Delfzijl.

Snel contact opnemen

Verwarmingsservice

Verwarmingsservice is een overkoepelend netwerk van verwarmingsbedrijven. Aangesloten bedrijven hebben ervaren vakmannen in dienst en leveren uitstekende service. Neem direct contact op via het contactformulier en ontvang offertes van diverse verwarmingsmonteurs in de regio Delfzijl. Zo vergelijkt u op uw gemak de scherpste prijzen, terwijl u gegarandeerd kwaliteit krijgt. Een keus voor Verwarmingsservice staat voor:

 • Jarenlange ervaring
 • Professionele en gekwalificeerde vakmannen
 • Voordelige tarieven
 • Heldere contracten
 • Scherp geprijsde onderhoudscontracten
 • Spoedservice
 • Kennis van alle bekende merken

paginamanager

Wie zijn wij

Hallo, mijn naam is Valentijn Blewanus. Op 13 februari 1979 werd ik geboren in Delfzijl. Hier is Annemarie Jorritsma ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij het Muzeeaquarium Delfzijl en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij VV NEC Delfzijl om mijn vrienden aan te moedigen.

Als regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Delfzijl te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Delfzijl aan Johan van den Kornputplein 10. Er zijn vaak lokale bepalingen en subsidies voor isolatie.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurt bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.

Verwarmingsmonteur in Delfzijl

Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl is een allround vakman, die goed overweg kan met allerlei klussen die bij het aanleggen van een centrale verwarming van pas komen. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent als het gaat om uw veiligheid met betrekking tot gas, water en elektra. Onze vakmannen hebben een ruime kennis van alle bekende merken cv-ketels en zorgen dat leidingen en vloerverwarming goed worden geïnstalleerd en weggewerkt. U schakelt onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl in voor diverse klussen, zoals:

Reparatie cv-ketel

Heeft u geen warm water en blijft de verwarming koud aanvoelen? Dan is er een storing aan uw cv-ketel. Neem gerust contact op met onze verwarmingsmonteur bij u in de regio Delfzijl, zodat u zeven dagen per week geholpen kunt worden en niet in de kou blijft zitten. Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl kan de meeste storingen eenvoudig verhelpen.

De vakman test daarna uitgebreid het systeem om te controleren of er geen andere achterliggende oorzaak is en komt met een duidelijk voorstel om dit ook op te lossen. Onze verwarmingsmonteur houdt rekening met de garantievoorwaarden van uw cv-installatie en neemt eventueel contact op met de fabrikant om problemen op te lossen. Zo kunt u snel weer veilig genieten van een warme woning.

 • Hoe helderder u bent in uw aanvraag, hoe beter wij u kunnen helpen!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kluswebsite

Verwarming aanleggen

In veel huizen ligt een verouderde centrale verwarming, en in sommige andere huizen ligt nog helemaal geen centrale verwarming. Een verwarmingsmonteur uit Delfzijl kan diverse verouderde onderdelen vervangen of zelfs een compleet nieuwe cv-installatie aanleggen. Als een verwarming wordt aangelegd, komt de verwarmingsmonteur eerst bij u thuis in de regio Delfzijl. U kijkt samen welke ruimten aangesloten moeten worden op de centrale verwarming. Onze verwarmingsmonteur bekijkt de grootte van de ruimtes en de aanwezige isolatie om de benodigde capaciteit te bepalen. Aan de hand van uw budget en wensen wordt een plan opgesteld om uw centrale verwarming aan te leggen. Hierbij kunt u uit diverse materialen kiezen, zoals:

 • Gewone cv-ketel of combiketel
 • Energiebesparende ketel: gewoon, Vr- of Hr-ketel
 • Verwarming op watersysteem of elektriciteit
 • Vloerverwarming, radiatoren of een combinatie hiervan
 • Standaard radiatoren of speciale designs

Onze verwarmingsmonteur uit de regio Delfzijl geeft u onafhankelijk advies over de merken cv-ketels en radiatoren, en geeft op basis van uw wensen en budget een advies om de centrale verwarming aan te leggen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een zeer comfortabele investering in de woning. Omdat de verwarming over een groot oppervlak is verdeeld, wordt uw kamer gelijkmatig verwarmd en is er minder heet water nodig om tot dezelfde warmte te komen. Daardoor is er een grotere warmtebuffer en verbruikt u minder energie, zodat u veel bespaart op de energierekening. U hoeft uw voeten niet meer op te warmen aan een kleed, maar kunt zelfs met blote voeten over een verwarmde tegelvloer lopen. Dat betekent maximaal comfort in de badkamer, woonkamer, slaapkamer of keuken. Een vloerverwarming aanleggen is eenmalig een intensieve klus:

 • De vloer wordt opengebroken
 • Vloerverwarmingselementen worden in de vloer gelegd
 • Spiraalvorm helpt om de vloerverwarming gelijk te verdelen
 • Vloerverwarming wordt aangesloten op de cv-ketel of bestaande radiatoren
 • Vloerverwarming wordt uitgebreid getest
 • Vloer wordt zorgvuldig voorzien van nieuwe cementlaag

Na de werkzaamheden geniet u van warme voeten en optimaal wooncomfort.

Onderhoudstips

Uw cv-ketel wordt dagelijks intensief gebruikt. De ontsteker slaat meerdere keren per dag aan, zodat u geniet van een warmere kamer, heet afwaswater of een warm bad. Een verwarmingsmonteur uit Delfzijl kan uw installatie eenmalig controleren, maar u kunt ook een voordelig onderhoudscontract afsluiten. Dat is vaak goedkoper dan een onderhoudscontract bij een fabrikant, terwijl u de zekerheid krijgt van een veilige cv-ketel waar u nog lang op kunt vertrouwen. Tussendoor kunt u zelf ook diverse handelingen doen voor klein onderhoud, zoals het ontluchten van de ketel en radiatoren, de waterdruk controleren en het water bijvullen zodra deze te laag is. Bij een storing haalt u eerst het stopcontact uit de installatie en u stopt deze er na een paar tellen weer in, zodat het systeem opnieuw opstart. Mocht dit niet werken, dan kunt u het merk en de storingscode doorgeven aan onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl. Wij komen zo snel mogelijk langs om u te helpen.

Duurzame cv-installatie

Een cv-installatie gaat vaak jarenlang mee. In de afgelopen jaren zijn er veel technologische ontwikkelingen geweest, waardoor de centrale verwarming tegenwoordig veel energiezuiniger is. Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl kent alle bekende merken cv-ketels en geeft advies over zuinige Hr-ketels, waarbij tot 96 procent van de energie wordt omgezet in warmte. Ook kan een verwarmingsmonteur uit Delfzijl uw zonneboilers koppelen aan een cv-ketel om nog meer energie te besparen. Tot slot kunt u zelf de isolatie in de woning controleren: hoe beter de isolatie, hoe minder warmte naar buiten lekt en hoe meer u kunt besparen op de stookkosten. Vraag uw verwarmingsmonteur uit Delfzijl voor advies over een duurzame cv-installatie in uw woning.

verwarminggservice copy

Gratis offertes

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via het contactformulier. Het invullen kost maar twee minuten, en u ontvangt diverse offertes van onze aangesloten verwarmingsbedrijven in de regio Delfzijl. Zo vergelijkt u op uw gemak de scherpste prijs voor de beste kwaliteit. En mocht er in de toekomst onderhoud nodig zijn, dan is onze verwarmingsmonteur altijd dichtbij.

U bent op de pagina van Delfzijl, u kunt onze verwarmingsmonteurs ook vinden in Groningen en Haren en Hoogezand.