Groot netwerk verwarmingsmonteurs in Delfzijl

verwarminggservice

Verwarmingsmonteur Delfzijl

U zet de thermostaat iets hoger als u thuiskomt, doet na het eten de afwas en springt nog even onder een warme douche. Gelukkig hoeft u normaal gesproken nooit stil te staan bij de cv-ketel. Tot u ineens geen warm water meer heeft! Een verwarmingsmonteur van Verwarmingsservice laat u niet in de kou staan. Onze vakman in de regio Delfzijl komt zo snel mogelijk bij u langs om de verwarmingsinstallatie te repareren.

Snel contact opnemen

Verwarmingsmonteur

Verwarmingsservice werkt met een landelijk netwerk waar alleen ervaren vakmannen zijn aangesloten. Dat geeft u zekerheid over de kwaliteit, terwijl u ook de scherpste prijzen met elkaar kunt vergelijken. Via ons netwerk bent u verzekerd van:

 • Verwarmingsmonteurs met jarenlange ervaring
 • Kennis van alle bekende merken
 • Duidelijke contracten
 • Voordelig onderhoudscontract
 • Spoedservice, zeven dagen per week
 • Altijd bij u in de buurt: ook in de regio Delfzijl
 • Scherpe tarieven

paginamanager

Wie zijn wij

Hallo, mijn naam is Valentijn Blewanus. Op 13 februari 1979 werd ik geboren in Delfzijl. Hier is Annemarie Jorritsma ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij het Muzeeaquarium Delfzijl en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij VV NEC Delfzijl om mijn vrienden aan te moedigen.

Als regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Delfzijl te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Delfzijl aan Johan van den Kornputplein 10. Er zijn vaak lokale bepalingen en subsidies voor isolatie.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurt bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.

Diensten

Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl is een allround vakman. Hij zorgt voor reparatie en onderhoud van uw cv-ketel, geeft onafhankelijk advies over de aanschaf van nieuwe ketels, legt een complete centrale verwarming bij u aan, en voorziet uw woning van een prettige nieuwe vloerverwarming. Bij spoedklussen is onze vakman zeven dagen per week beschikbaar, zodat u nooit in de kou blijft staan. Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl is dan ook van alle markten thuis:

 • Kennis over cv-ketels van alle bekende merken
 • Centrale verwarming aanleggen of repareren
 • Vloerverwarming
 • Leidingen leggen of verplaatsen
 • Gas, elektra, water
 • Sanitair
 • Vloeren breken en storten
 • Ventilatie
 • Onderhoudscontracten in de regio Delfzijl

Reparatie cv-ketel

Een cv-ketel werkt de hele dag door: het ontsteekt zodra u de verwarming hoger draait, en wanneer u warm water nodig heeft voor de afwas of bij het douchen. Het kan daarom weleens voorkomen dat de ketel een storing krijgt, u lekkende radiatoren vindt, of dat de waterdruk weg blijft wegvallen. In het geval van een storing kunt u zelf proberen om de stekker even uit het stopcontact te halen en opnieuw op te laten starten. Controleer of de waterdruk nog voldoende is en ontlucht eventueel de leidingen. Indien u een storingscode ziet, kunt u het merk en de code doorgeven aan de verwarmingsmonteur. Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl komt zo snel mogelijk bij u thuis. Meestal is het vlot te repareren. Indien nodig neemt onze monteur uit Delfzijl voor u contact op met de fabrikant om zijn werkzaamheden af te stemmen, zodat de garantie op uw cv-ketel in stand blijft. Zo geniet u weer jarenlang veilig van uw verwarmingsinstallatie.

 • Hoe helderder u bent in uw aanvraag, hoe beter wij u kunnen helpen!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kluswebsite

Verwarming aanleggen

Heeft uw woning nog geen centrale verwarming, of is uw huidige verwarming ernstig verouderd? Onze verwarmingsmonteur in de regio Delfzijl komt bij u thuis om u uitgebreid advies te geven over de aanleg van een centrale verwarming. Tijdens een inspectie kijkt onze verwarmingsmonteur naar het aantal kamers dat u verwarmd wilt hebben, de grootte van de kamers en aanwezige isolatie, zodat hij een goede inschatting kan maken van de benodigde capaciteit. Daarna wordt een plan opgesteld dat past binnen uw budget, waarbij onze verwarmingsmonteur in Delfzijl u helpt met diverse keuzes:

 • Functie: alleen verwarming (cv-ketel) of ook warm water (cv-combiketel)
 • Energiebesparing: gewone cv-ketel, Vr-ketel of Hr-ketel?
 • Centrale verwarming op water of elektriciteit
 • Vloerverwarming, radiatoren of een combinatie van beiden
 • Gewone radiatoren of designradiatoren
 • Radiatoren in serie of parallel geschakeld
 • Benodigde capaciteit om alle ruimtes te verwarmen

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een prettige investering in de woning, omdat het direct het wooncomfort verhoogt. Het is geschikt voor allerlei ruimtes, zoals de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamers. In de winter heeft u nooit meer koude voeten, terwijl het systeem in de zomer gebruikt wordt om de vloer en woning te koelen met koud water. Daarnaast bespaart het veel energie en kunt u zelfs helemaal zonder ruimte-innemende radiatoren. Vloerverwarming aanleggen is wel een intensieve klus, omdat de vloer opgebroken wordt. Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl is hierin gespecialiseerd. Uw vloer wordt opgebroken, of er kunnen sleuven in geslepen worden. Vloerverwarming wordt bij voorkeur in spiraalvormen aangelegd, zodat de hele vloer gelijkmatig wordt verwarmd. Na uitvoerige testen wordt uw vloer dichtgemaakt met nieuwe cement. Vanaf dat moment geniet u van een aangename warmte.

Onderhoudscontract Delfzijl

Zolang uw verwarming goed werkt, merkt u helemaal niets van uw cv-ketel. Om dit zo te houden, is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u zeker weet dat u de verwarming veilig kunt blijven gebruiken. Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl heeft kennis van alle bekende merken cv-ketels en werkt vaak voor scherpere tarieven dan een monteur van de fabrikant zelf. Een verwarmingsmonteur uit ons netwerk in de regio Delfzijl werkt zorgvuldig zodat uw garantie in tact blijft en verricht zo nodig klein onderhoud tijdens periodieke controles, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Cv-ketels

Cv-ketels gaan vaak jarenlang mee. Daarom zijn er in veel huizen nog installaties van twintig jaar of ouder in gebruik. Zolang deze werken is dat prima, maar soms is een ketel wegens veiligheid toe aan vervanging. Of u wilt zelf een energiezuiniger model. Er zijn diverse mogelijkheden met verschillende formaten, energielabels en functies. Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl geeft u onafhankelijk advies over diverse merken. Allereerst is de functie voor u belangrijk: een gewone cv-ketel voorziet de woning alleen van warmte, terwijl een combiketel ook voor warm water in de keuken en badkamer zorgt. Daarnaast heeft u allerlei keuzes om energie te kunnen besparen. Een Vr-ketel staat voor verbeterd rendement, een Hr-ketel betekent hoog rendement. Dit duidt aan hoeveel verbruikte energie daadwerkelijk wordt omgezet in warmte. Bij een Hr-ketel is dit percentage tot 96 procent, zodat u veel energie kunt besparen op de stookkosten.

verwarmingsmonteur

Duurzame energie

Met duurzame energie zorgt u voor minder CO2-uitstoot en verlaagt u uw energiekosten. Onze verwarmingsmonteur in de regio Delfzijl kan u advies geven over duurzame energie voor uw woning, zoals een keus voor een goede Hr-ketel of de aanleg en installatie van zonneboilers. Daarnaast kunt u zelf de isolatie van de woning (laten) controleren en eventueel aanvullen met andere energiebesparende maatregelen, zodat er zo min mogelijk warmte weglekt uit uw woning.

Gratis offertes

Is uw cv-installatie aan vervanging toe, bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vloerverwarming of wilt u een nieuw onderhoudscontract afsluiten? Neem gratis contact op en u ontvangt vrijblijvend meerdere offertes van verwarmingsbedrijven in de regio Delfzijl.

U bent op de pagina van Delfzijl, u kunt onze verwarmingsmonteurs ook vinden in Groningen en Haren en Hoogezand.