Verwarmingsmonteurs in Delfzijl

Verwarmingsmonteur Delfzijl

Terwijl u de thermostaat hoger draait, de afwas doet of geniet van een warme douche, zorgt uw centrale verwarming voor een aangename temperatuur. Meestal hoeft u daar niet bij na te denken, tot uw cv-ketel ineens een storing heeft. Gelukkig laat onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl u niet in de kou staan. Onze vakmannen helpen u met de reparatie van de cv-ketel, het aanleggen van centrale verwarming of vloerverwarming en het reguliere onderhoud. Neem vrijblijvend contact op en vraag gratis offertes op van een verwarmingsmonteur bij u in de buurt.

Snel contact opnemen

verwarmingsmonteur

Verwarming Delfzijl

Wilt u een verwarming laten aanleggen, een cv-ketel vervangen of heeft u een onderhoudsklus? Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl komt bij u thuis voor regulier onderhoud of om een vrijblijvende offerte te maken om de gehele woning te voorzien van centrale verwarming. Onze verwarmingsmonteur is van alle markten thuis, zodat iedere klus rondom water, elektra en gas in veilige handen is. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de volgende diensten:

 • Centrale verwarming aanleggen
 • Vloerverwarming installeren
 • Cv-ketels repareren
 • Onderhoud op eenmalige of reguliere basis
 • Onafhankelijk advies over cv-ketels en radiatoren van alle merken
 • Leidingen aanleggen
 • Advies over ventilatie

paginamanager

Wie zijn wij

Hallo, mijn naam is Valentijn Blewanus. Op 13 februari 1979 werd ik geboren in Delfzijl. Hier is Annemarie Jorritsma ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij het Muzeeaquarium Delfzijl en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij VV NEC Delfzijl om mijn vrienden aan te moedigen.

Als regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Delfzijl te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Delfzijl aan Johan van den Kornputplein 10. Er zijn vaak lokale bepalingen en subsidies voor isolatie.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurt bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.

Voordelen Verwarmingsservice

Via Verwarmingsservice kiest u eenvoudig een verwarmingsmonteur uit de regio Delfzijl. Vul uw gegevens in op het formulier, vertel ons wat er moet gebeuren en u krijgt snel diverse offertes toegestuurd van de vakmannen uit de regio Delfzijl. Bij ons zijn alleen gekwalificeerde monteurs aangesloten. U bent verzekerd van:

 • Professionals met ruime ervaring
 • Allround vakmannen
 • Scherpe tarieven
 • Duidelijke contracten
 • Voordelige onderhoudscontracten
 • Spoedservice, zeven dagen per week
 • Reparatie en advies over bekende merken

Verwarming aanleggen

Een verwarmingsmonteur uit Delfzijl is van alle markten thuis. Hij voorziet een oudere woning van een nieuwe centrale verwarming. Onze vakman vervangt ook uw cv, met bijvoorbeeld nieuwe leidingen, een nieuwe cv-ketel en meer. Door de lange levensduur van cv-ketels zijn veel woningen voorzien van oudere verwarmingsinstallaties. Sinds die tijd is er veel veranderd. Daardoor bespaart u veel energie en geld met nieuwe modellen cv-ketels. Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl komt eerst bij u thuis om in te schatten welke capaciteit nodig is. Dat is afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de kamers en de aanwezige isolatie. Hoe beter de isolatie is, hoe minder warmte weglekt en hoe minder u hoeft te stoken. Dat is van invloed op de benodigde verwarmingscapaciteit. Daarna maakt de verwarmingsmonteur uit Delfzijl op basis van uw budget een voorstel met keuzes voor de juiste cv-ketel, radiatoren en andere benodigdheden. Zo weet u goed waar u aan toe bent en weet u zeker dat u de juiste investering doet voor de toekomst.

 • Hoe helderder u bent in uw aanvraag, hoe beter wij u kunnen helpen!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kluswebsite

Vloerverwarming Delfzijl

Met vloerverwarming kiest u voor meer comfort in de woning. Het kan in diverse ruimtes worden aangelegd, zoals de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Het heeft diverse prettige voordelen, zoals:

  • Warmte over een groot oppervlak
  • Ruimtes zijn gelijkmatig verwarmd
  • Laag energieverbruik
  • Grotere warmtebuffer
  • Er is een lagere watertemperatuur nodig dan in radiatoren
  • Geen radiatoren meer nodig
  • Vloer mag in oorspronkelijke staat zichtbaar zijn: geen tapijt of vloerbedekking nodig
  • Nooit meer koude voeten
  • Optimaal comfort

Vloerverwarming is de meest prettige vorm van verwarming, maar het is een flinke klus om dit aan te leggen. Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl zal de vloer openbreken. Hierin wordt de vloerverwarming aangelegd. U heeft daarbij de keus uit waterleidingen, elektrische kabels of elektrische matten. Verwarmingselementen met water worden in een spiraalvormige vorm gelegd, zodat de warmte gelijkmatig over het hele vloeroppervlak wordt verdeeld. De watertoevoer ligt naast de waterafvoer voor de beste warmteverdeling. Als alles is aangelegd, wordt het systeem goed getest. Daarna wordt een nieuwe laag cement vlak over de vloer verdeeld, zodat u het opnieuw kan bekleden met tegels of ander materiaal. Een vloerkleed is niet meer nodig: dat houdt de warmte tegen, terwijl u nu juist kunt genieten van nieuwe vloerverwarming.

vloerverwarming

Cv-ketel reparatie

Plotseling merkt u dat het kouder wordt in huis: de verwarming doet het niet meer en er is ook geen warm water. U kunt het verwarmingssysteem resetten door even de stopcontact uit het systeem te halen en weer terug te doen. Mocht dat niet werken, dan komt de verwarmingsmonteur in de regio Delfzijl bij u langs om uw cv-ketel te repareren. Meestal kan dit vlot worden gedaan: onze verwarmingsmonteur controleert de foutcode en start de werkzaamheden, zoals het testen van de ontsteker en elektra, de waterdruk controleren, radiatoren ontluchten en meer. De verwarmingsmonteur uit Delfzijl helpt ook bij spoed en is zeven dagen per week beschikbaar, zodat u niet in de kou komt te staan.

Onderhoudstips

Gelukkig kunt u zelf ook veel doen om uw centrale verwarming te onderhouden. U kunt bijvoorbeeld uw cv-ketel en radiatoren regelmatig ontluchten. Dit is vooral raadzaam aan het eind van de zomer, omdat het dan even buiten gebruik is geweest. Controleer ook de keteldruk. De waterdruk moet bij de meeste ketels tussen 1,5 en 2 bar zijn. Als de druk te laag is, kunt u zelf het water bijvullen. Als de waterdruk snel zakt, kan dit duiden op een lekkage. Loop afzonderlijke radiatoren langs op tekenen van lekkage. Bij problemen kunt u altijd onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl inschakelen. Onze verwarmingsmonteur helpt u ook met regulier onderhoud. Een onderhoudscontract bij een lokale verwarmingsmonteur is vaak voordeliger dan een contract via de fabrikant, terwijl onze monteur uit Delfzijl u goede kwaliteit levert en verstand heeft van alle bekende merken cv-ketels.

Milieubewuster kiezen

Vindt u het milieu belangrijk én wilt geld besparen op uw energierekening? Dan kunt u diverse energiebesparende maatregelen nemen, zoals een zuinige Hr-combiketel of het gebruik van zonneboilers. Onze verwarmingsmonteur uit Delfzijl kan een zonneboiler aan uw cv-installatie koppelen. Controleer ook de isolatie van uw woning, zodat de warmte niet weg kan lekken en u minder hoeft te stoken voor een beter milieu.

Gratis offertes

Vertel ons wat uw wensen zijn voor de centrale verwarming of andere onderhoudsdiensten van ons verwarmingsbedrijf. U ontvangt vrijblijvend diverse offertes van onze gekwalificeerde verwarmingsmonteurs uit de regio Delfzijl. Zo kunt u op uw gemak diverse aanbiedingen vergelijken en uw keus maken voor de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

U bent op de pagina van Delfzijl, u kunt onze verwarmingsmonteurs ook vinden in Groningen en Haren en Hoogezand.